Voetpraktijk Lien

Gespecialiseerde medische voetverzorging

Over mij

Als gespecialiseerd medisch voetverzorger heb ik speciale bijscholingen gevolgd om de voeten van risicopatiënten te kunnen behandelen en op de hoogte te zijn van de contra – indicaties.

Ik behaalde verschillende kwaliteitslabels en kwalificaties binnen de voetzorg (zie info/bijscholingen) waardoor ik met de grootste zorg en rekening houdend  met de medische achtergrond van de patiënt, een aangepaste voetzorg bij de Diabetische, – Oncologische- en Reumatische voet kan aanbieden (zie risicopatiënten).

Een gekwalificeerde voetverzorger is in staat uw voeten adequaat te screenen, aandoeningen vroegtijdig op te sporen en preventieve maatregelen te nemen zodat eventuele klachten en/of heelkundige ingrepen voorkomen kunnen worden.

Ik maak ook deel uit van een multidisciplinaire samenwerking waardoor er een vlotte doorverwijzing kan gebeuren mocht dit aangeraden zijn.

Als lid van diverse beroepsverenigingen blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen in de voetzorg.

Ook met huid- en nagelaandoening ter hoogte van de handen kan u bij mij terecht. Ik schoolde me bij voor medische manicure.

Ook voor specialisaties zoals siliconen-orthesen, nagelbeugels, medische kunstnagels, vilttherapie, cryopen en de arkadatechniek kan je bij mij terecht (zie specialisaties).

Ondertussen heb ik een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van diverse behandelmogelijkheden van complexe  nagel- en huidproblemen.

Voetpraktijk Lien is erkend bij de mutualiteiten voor terugbetaling. Afhankelijk van uw ziekenfonds maakt u aanspraak op een tegemoetkoming voor uw voetverzorging.