IMG_2097

;

;

;

Orthopedie Van der Steen uit Brasschaat biedt hun jarenlange ervaring in hun specialisatie orthopedische schoenen, steunzolen en comfortschoenen aan bij ons in de praktijk

De wortels van Van der Steen Orthopedie reiken terug tot in 1947, de opstart van hun schoenmakerij.

Orthopedie Van der Steen zorgt voor een persoonlijke advies op ieders “voet” maat  en biedt u een  professionele begeleiding bij het aanmeten van steunzolen en orthopedische schoenen.

De zolen en orthopedische schoenen worden in hun eigen atelier vervaardigd.

Het is de ervaring en kennis die samen met de maatname en werkwijze van de orthopedische schoentechnicus tot een goed resultaat leidt. 

U kan bij Voetpraktijk Lien een afspraak maken om op consultatie te komen bij de orthopedische schoentechnicus. Dit voor zowel nieuwe steunzolen als voor het aanpassen van u steunzolen. Ook voor het aanpassen van u schoeisel en voor een orthopedische schoen op maat kan u bij ons terecht. 

U bent voor nieuwe steunzolen zowel welkom met als zonder medisch voorschrift. 

Wenst u meer informatie neem dan gerust contact met ons op via het nummer 0497 40 25 04. 

 

Op het eerste gezicht lijken veel klachten (zoals bijvoorbeeld nek-, schouder-, bekken-, kniepijn, enz.) weinig met onze voeten te maken te hebben. Via een complex systeem van sensoren of reflexen , spier en bindweefselketens is er echter wel degelijk een relatie.
Vanuit de voeten kunnen klachten ontstaan in de houding, maar het kan ook andersom.

Een verkeerde stand van de voet kan voor een totaal foutief stappatroon zorgen en dus ook heel wat klachten teweeg brengen aan hoger gelegen structuren van het lichaam. Zoals enkel-, knie-, en heup- problemen maar ook lage rug- schouder-, en nekklachten.  

Een goede begeleiding en correct advies bij het zoeken van een geschikte oplossing om voetklachten te verlichten is dus sterk aangewezen. 

;

;

;

IMG_2236