.

  • Slider MV 1
  • Slider MV 3
  • images-6
  • images-8
  • images-2
IMG_2810

 

Van harte welkom op de website
van Voetpraktijk Lien waar u terecht kunt voor professionele gespecialiseerde voetverzorging.

Wij bieden u, gebruik makend van de nieuwste technieken, een aangepaste en persoonlijke voetverzorging aan.

Naast de juiste behandeling van huid – en nagel
aandoeningen en waar nodig doorverwijzen, zorgen wij ook voor tips en advies aangepast aan uw noden. Wij investeren voortdurend in kennis en bijscholing om de hoogte te behouden van de nieuwste behandelmogelijkheden voor huid – en nagelaandoeningen en gerelateerde problemen binnen onze discipline in de voetzorg. Dit om een optimale veilige zorgverlening te kunnen blijven garanderen aan de patiënten.

Als lid van diverse beroepsverenigingen voor
gespecialiseerde voetverzorgers blijven wij op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en ontwikkelingen in de voetzorg.

Voetpraktijk Lien is erkend bij de mutualiteiten voor terugbetaling.
Afhankelijk van uw ziekenfonds maakt u aanspraak op een tegemoetkoming voor uw voetverzorging.

Als gespecialiseerd medisch voetverzorgster heeft Lien speciale bijscholingen gevolgd om de voeten van risicopatiënten te kunnen behandelen en op de hoogte te zijn van de contra – indicaties. Lien behaalde verschillende kwaliteitslabels en kwalificaties binnen de voetzorg (zie info/bijscholingen) waardoor ze met de grootste zorg en rekening houdend  met de medische achtergrond van de patiënt, een aangepaste voetzorg bij de Diabetische, – Oncologische- en Reumatische voet kan aanbieden. (zie risicopatiënten)

Ook met huid- en nagelaandoening ter hoogte van de handen kan u bij Lien terecht. Lien schoolde zich bij als gespecialiseerde handverzorgster. (medische manicure)
Ook voor specialisaties zoals siliconen-orthesen, nagelbeugels, medische kunstnagels, vilttherapie, cryopen en de arkadatechniek kan je bij Lien terecht. (zie specialisaties)

Wenst u meer informatie dan kunt u steeds contact opnemen via info@voetpraktijklien.be.
Afspraken worden enkel telefonisch genoteerd. Tijdens bepaalde behandelingen kunnen wij uw oproep niet beantwoorden. Spreek zeker een boodschap in zodat we terug contact met u kunnen opnemen.
Hou ook rekening met wachttijden en maak tijdig uw afspraak.
Hou ook zeker onze Facebook en/of Instagram pagina in het oog !