+Voetverzorging voor risicopatiënten
diabetische, – reumatische,- oncologische voet (zie risicopatiënten !!)

+Orthonyxie 
is het plaatsen van een nagelbeugel op een hyperconvexe (sterk gekromde) nagel en zo de verhoogde druk te verminderen , de nagel terug recht te maken en de kans op ingroeien weg te nemen.

+Onychoplastie
een medische kunstnagel biedt de mogelijkheid om het ontbrekende stuk nagel bij een mycose(schimmel)nagel of een getraumatiseerde nagel te vervangen (nagelcorrectie), de uitgroei van de nagel in de juiste richting te sturen en het nagelbed te beschermen.

+Orthoplastie
is een techniek die bestaat uit het op maat maken van een hulpstukje (silicone orthese) als doel het ontlasten, corrigeren of vervangen van bepaalde delen van de voet.Verbanden en Vilttherapie (beschermend/Antidruk) 

+Wondzorg en Vilttherapie
Door middel van vilttherapie worden er pijnlijke drukplekken of wonden drukvrij gelegd. Hierdoor wordt de pijnlijke drukplek of wonden ontlast en kan het hierdoor genezen.Vilttherapie wordt vaak in combinatie met wondbehandeling gebruikt.

Specialisaties
Specialisaties
Specialisaties
Specialisaties

;

;

;

+De CRYOPen – Revolutionair in Cryotherapie

Met de Cryopen kunnen we snel en doeltreffend wratten en alle verdere goedaardige huidletsels verwijderen.
De Cryopen is een instrument dat tot op de millimeter nauwkeurig direct inzetbare vrieskracht op de te behandelende  zones kan afstoten. Hierdoor blijft het omringde gezonde weefsel onaangetast.
De te behandelen huidletsels kunnen met de Cryotherapie dieper behandeld worden dan een traditionele stikstof behandeling. Dit dankzij een messcherpe straal van vloeibaar gas.  
Nooit eerder beschikten we over zoveel direct inzetbare vrieskracht op ongewenst weefsel.

Specialisaties
Specialisaties
Specialisaties

Tijdens de behandeling wordt de plek bevroren voor ongeveer 20 tot 30 seconden. Na de behandeling  kan het behandelgebied rood worden. In de dagen na de behandeling wordt het behandelgebied donkerrood tot zwart. Er kan een korst ontstaan en onderhuids wordt er nieuwe huid aangemaakt. Na circa 1 tot 2 weken valt de korst er vanzelf af. Het resultaat van de Cryotherapie is per persoon en per indicatie verschillend. Vaak is 1 behandeling voldoende, eventueel grotere oppervlakten kunnen een aantal herhaalbehandelingen nodig hebben.

;

;

;

+Gespecialiseerde Medische Handverzorging / Medische Manicure

Niet alleen aan de teennagels, maar ook aan de vingernagels kunnen bepaalde nagelafwijkingen veroorzaakt worden door een verscheidenheid van aandoeningen.
Er zijn diverse soorten nagelafwijkingen die ervoor zorgen dat het uiterlijk van je vingernagels veranderen. 
Door het ‘lezen’ van je nagels kun je sommige ziektes soms snel op het spoor komen.
Afwijkingen aan de vingernagels kunnen , net zoals bij de voeten, duiden op een onderliggende aandoening of ziekte.   

Specialisaties
Specialisaties